ADR Equine Basic

From Ground To Saddle  • Twijfel jij vaak of je wel "goed genoeg"bent?
  • Ben je bang voor wat anderen van jou vinden? En laat je je hierdoor beïnvloeden?
  • Kom jij nu te weinig op voor jezelf en wil je leren omgaan met je onzekerheid?
  • Of loop je vast in piekergedachten en ben je toe aan meer geloof in jezelf? 


Wij kunnen je hierbij helpen! Door middel van een traject waarin we bouwen aan zelfvertrouwen met een concreet stappenplan om jouw doelen te bereiken. Doordat je steeds meer succes ervaringen zal hebben, groeit jouw zelfvertrouwen en kan je je leven leiden zoals jij dat wilt! 

Wij zullen hierbij ook de hulp gebruiken van onze zwarte parels Dinara en Muffin!

Dinara is een 13 jarige Friese merrie van 1.71m en een ster in spiegelen, het mooiste voorbeeld kan ik geven vanuit onze eigen dochter, die soms wat onzeker is. als zij met Dinara bezig is probeert ze om die onzekerheid te maskeren, waardoor ze eigenlijk iets anders doet als wat ze uitstraalt. Zoals zoveel paarden begrijpt Dinara dit niet en wacht dan ook geduldig totdat ik erbij kom, terwijl als zij zich zou gedragen naar haar onzekerheid, Dinara niet op mij zou wachten, maar haar eigenlijk bij de hand zou nemen en haar het gevoel zou geven dat het goed is wat ze doet. 

Muffin is een 26 jarige merrie van 1.05 cm. Muffin heeft het hiervoor niet heel goed gehad en was dan ook heel mager en onverzorgd toen ze gekocht werd. Inmiddels begint ze uit te groeien tot een echte shetlander die er mag zijn, heerlijk ondeugend, maar vooral heel dankbaar voor de aandacht en liefde die ze krijgt. 


Een coachingstraject zal altijd beginnen met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden er vragen gesteld en het gewenste doel wordt besproken.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
E-mailen
Bellen