ADR Equine Basic

From Ground To SaddleWij bieden verschillende soorten trainingen aan.

In al onze trainingen hebben we dezelfde visie, de basis moet goed zijn. Dat houdt in dat in de meeste gevallen we ook echt terug naar de basis moeten.

In het uiterste geval beginnen we helemaal opnieuw. Dit zijn in de meeste gevallen de paarden die het vertrouwen kwijt zijn geraakt en dus opnieuw dat vertrouwen moeten krijgen.

Als we beginnen met een trainingspaard, kijken we altijd eerst naar hoe het paard op zijn eigen benen loopt en of er geen zorgen zijn die alleen een dierenarts zou kunnen nakijken. Als het paard verder in orde is en niet kreupel loopt, doen we eerst een behandeling van onze Sportmasseuse Equibalans, zodat wij weten waar eventuele blokkades zitten en waar we rekening mee moeten houden in het maken van een trainingsschema.

Dit principe gebruiken we ook bij het verkoopklaar maken van paarden.

Daarnaast bieden we ook instructie aan op uw eigen locatie binnen 20 km van onze standplaats. Ook in het lesgeven werken we vanuit de basis, wij rijden en trainen onze paarden niet door ze vanuit de hand nageeflijk te rijden, wij zorgen dat we beginnen met het rechtrichten, waardoor de balans van je paard steeds beter wordt en hij van daaruit zelf kan nageven.

Ook zonder paarden bieden we verschillende coaching trajecten aan, denk ik hierbij aan angsttrainingen en zelfverzekerheidstrainingen. 


 

E-mailen
Bellen