ADR Equine Basic

From Ground To SaddleAngst 

Ken je dat, dat gevoel waarbij je hele lichaam lijkt te verstijven en je niks meer kan? Je al bij het idee van moeten opstappen misselijk wordt of begint te trillen? Of begint jouw angst al bij het uit stal halen en poetsen?

Ik ken deze gevoelens heel goed en ik kan je vertellen dat het slopend is. Het lijkt wel een continue strijd tussen hoofd en hart, je wilt zo graag wat met je paard of met paarden doen, maar je hoofd houdt het tegen. Iedere keer weer dat verlammende gevoel. Ja ook ik ben hier met de juiste begeleiding doorheen gekomen en ik geloof dat als het verlangen groot genoeg is, iedereen hier doorheen kan komen.

Juist doordat ik zelf in deze situatie heb gezeten, ben ik vastberaden om anderen hierbij te helpen. Jij als ruiter bepaalt het tempo, ik als instructrice help je om iedere keer (zolang het goed voelt en door middel van de juiste oefeningen) een stapje verder te komen.

Eigenlijk een reset van je stress-systeem. 

Zodat stukje bij beetje iets wat vroeger eng was niet meer eng hoeft te zijn. Waarbij we uiteraard beginnen vanaf de grond.

 

E-mailen
Bellen