ADR Equine Basic

From Ground To Saddle Daisy Rensenbrink

 Al van kleins af aan zat het paardenvirus er bij mij in. Mijn opa werkte bij de koninklijke stallen en daar kwam ook mijn eerste paard vandaan (Pier). In eerste instantie mocht ik daar zelf nog niet zoveel mee omdat ik te klein was, maar dat neemt niet weg dat ik helemaal verliefd werd op de paarden en niet kon wachten tot het mijn beurt was. Op het moment dat ik oud genoeg was moest ik gaan lessen op een manegepony (snoopy) na een jaar lessen was het dan zover, ik mocht eindelijk ook Pier gaan rijden en zo is de speciale liefde met het Friese paard ontstaan. Ik kan je verklappen dat zo'n speciale liefde nooit meer weggaat!

Ik ben zelf het type dat houdt van heerlijke buitenritten, lekker springen en een leuke cross. Dit kan natuurlijk niet met ieder paard en heb daardoor ook verschillende soorten paarden gereden.

Nadat mijn Pier helaas zijn laatste adem uitblies was ik even helemaal klaar met de paarden, had er geen zin meer in en wilde vooral de pijn niet meer voelen die erbij komt als je je aan een dier hecht. Hierdoor ben ik me meer gaan focussen op mijn studie en werk en begonnen als Jongerenwerker en mijn scw opleiding afgerond. Daarnaast heb ik de Rots en Water opleiding afgerond en meerdere certificaten behaald voor het coachen en 1 op 1 begeleiden van mensen. Nadat ik ook als pedagogisch medewerker heb gewerkt ben ik nu naast ons bedrijf ook ambulante coach daghulp voor kinderen, jeugd en jongeren.

Het paardenvirus blijft toch kriebelen als het er eenmaal inzit en daarom besloot ik een aantal jaren geleden toch dat ik het niet kon missen en ben ik voor andere mensen paarden gaan rijden. Daar hebben Angelique en ik elkaar ook ontmoet en zo zijn onze plannen ontstaan.

                                                                               Diploma's en ervaringen:

           Helpende Welzijn

                     Sociaal Cultureel Werker

                      Jimmy Trainer

                     Jongerencoach

                     Rots en water trainer

                     Medewerker Maatschappelijke Zorg

Daarnaast al meer dan 15 jaar werkzaam in het jongerenwerk en de jeugdzorg. Meerdere trainingen gegeven in het bevorderen van de zelfredzaamheid.                  


                               

 
E-mailen
Bellen